Peat Metoda – Najpovoljnija Cena

Ukoliko si već upoznat/a sa PEAT Metodom, pa te interesuje samo najpovoljnija cena, na pravom si mestu!

(Ako želiš da saznaš više o Peat Metodi poseti stranice i postove na ovom sajtu.)

Nudimo vam PEAT procese, seanse i obuku po ceni od samo 10 EUR po sesiji od 60 minuta.

Uobičajene cene kod kolega su od 33-50 evra za jednočasovne PEAT seanse, kod ponekih čak i 120 evra. Dakle, 3-5, pa čak i 12 puta povoljnije od drugih.

Iako je PEAT procesovanje naporan i odgovoran posao , po mom mišljenju nema smisla tako skupo naplaćivati svoje usluge, s obzirom na opšti pad životnog standarda.

Cena je super niska jer želim da PEAT učinim dostupnim što većem broju ljudi! (Postoji još razloga koje sam objasnio na stranici O meni )

Iskoristi moje 20+ godišnje iskustvo i super povoljnu cenu da rešiš svoje probleme, prevazidješ prepreke i ostvariš svoje ciljeve!

Ljubinko Stevanovic, Praktičar PEAT-a od 1999-te, Procesor od 2000, Trener od 2017.

Ova ponuda neće trajati dugo, zato…

Učini prvi korak ka boljem životu,

Prijavi se što pre za Besplatan Konsultativni Razgovor >> OVDE!

Saznaj kako ti PEAT može pomoći da rešiš svoje probleme i ostvariš svoje ciljeve!

Tokom 30-minutnog razgovora porazgovaraćemo o tvojim trenutnim životnim problemima i ustanovićemo da li PEAT može da ti pomogne da ih rešiš. Razgovor je BEZ OBAVEZE! U svakom slučaju, naučićeš nešto novo.

PEAT procese radimo online: Skype, Zoom, Viber… Nije ti potrebno nikakvo predznanje da učestvuješ u procesima ili seminarima. Poželjno je da pročitas stranice i postove na sajtu, da se bliže upoznaš sa ovom moćnom tehnikom.

1 thought on “Peat Metoda – Najpovoljnija Cena

  1. Dragi prijatelji ,
    svi Vi koji se razmisljate da krenete i ucinite nesto za sebe , zelim nesto da Vam porucim . Ja kada sam odradio Peat seanse sa Ljubinkom i resio se mojih problema i mora tadasnjih , sa velikim osmehom na licu sam razmisljao o tome , kako su mi to najbolje ulozene pare u zivotu , odnosno , to je bio momenat kada sam shvatio da sam najmanje dao, a najvise dobio za sebe od svega sto sam placao u zivotu.. Vrednost koja se dobije nakon resavanja ozbiljnih problema, ne moze se meriti ni sa kakvom cenom izrazenom u kolicini novca , to nema cenu .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *