Promeni svoj život iz osnova za samo 3 nedelje!

Pre svega, imam jedno pitanje za tebe. Da li se slažeš, da sve, baš sve, apsolutno SVE, zbog čega nisi tamo gde želiš da budeš, već si tu gde jesi… da se uzrok tome nalazi u tvojoj glavi?

Ako se slažes, odlično! Ali, ako tražis krivca negde drugde, u političarima, ekonomskoj situaciji, negativnom okruženju ili bilo čemu drugome, u tom slučaju, ovo nije za tebe. Bolje nadji nešto zabavnije za čitanje.

Ok, pošto nastavljaš da čitaš, konstatujemo da smo se složili i možemo dalje…

Ti, zaista, možeš da korenito promeniš sebe i svoj život nabolje, za samo 20-tak dana. I to nije nimalo teško. Šta više, mnogo je lakše, nego živeti po diktatu sopstvene podsvesti. Bolje rečeno, po zahtevima autopilota koji te vodi kroz život.

Treba samo znati kako i imati želju da to učiniš. Za kako ću se pobrinuti ja, a za želju, naravno, ti!

Metoda se zove PULIR, što je skraćenica od Put Ubrzanog Ličnog Integralnog Razvoja. Seminar traje 21 dan, i za to vreme ostvarićeš korenitu promenu sebe, svoje ličnosti i svog života. To ti apsolutno garantujem! (Videćeš na kraju kakvu garanciju dajem!)

Tokom te 3 nedelje proći ćeš kroz 3 faze:

  • Priprema
  • Planiranje
  • Akcija

Prva faza Seminara – PRIPREMA

  • Naučićeš jednostavnu i super efikasnu tehniku samopomoći kojom ćes sa lakoćom, za samo nekoliko minuta, moći da se oslobodiš svakog negativnog emotivnog stanja i prevedeš sebe u pozitivno, integralno stanje. Primena ove tehnike će te osloboditi kočnica i blokada, raznih otpora, stresa, bezvoljnosti i mnogih loših navika.
  • Koristićes ovu tehniku svakodnevno, da počistiš i izbaciš što više tog nagomilanog “djubreta” iz sebe, što će drastično podići tvoj energetski nivo i pripremiti te za Faze 2 i 3.

Druga faza Seminara – PLANIRANJE

Nastavićeš da koristiš istu tehniku svakodnevno. (PRIPREMA traje doživotno 🙂 )

Uz to, počećemo da pravimo PLAN AKCIJE.

  • Šta od stvari koje već dugo odlažeš, želiš da dovršiš (ili počneš). Prokrastrinacije (odlaganja) zarobljavaju tvoju energiju. Dovršavanje svega što odlažeš, svu tu zarobljenu energiju vraća – tebi. Sa kamatom!
  • Na šta sve trošiš svoje dragoceno vreme? Šta ćeš od toga “žrtvovati” da vreme koje tako stekneš iskoristiš za rad na svojim ciljevima? Biće lako, veruj mi. Npr. skrolovanje fejsbuka ili tiktoka i nije narocito zabavno. I ti to već znaš.
  • Koje ćeš zdrave i dobre navike ubaciti u svoj svakodnevni život? (Vežbanje, šetanje, učenje…. Sam-a odlučuješ šta će to biti. Već osećam tvoj strah: “Auuu, kako ću ja to uspeti”? Ne boj se, kad dobro uradiš PRIPREMU, ići ce sve to vrlo, vrlo lako!
  • Postavićeš sebi Ciljeve!

Detaljan PLAN će te pripremiti za Fazu 3. (Zbog prethodne dobre PRIPREME, bićeš već u fazonu da počnes što pre).

Treća faza Seminara – AKCIJA

U ovoj fazi naučiću te kako da svoje velike ciljeve pretvoriš u male, lako ostvarljive korake.

Ovo je ključna osobina svih uspešnih ljudi, koju ćeš usvojiti tokom Seminara. I pretvorićeš je u svoj novi način života.

I tada ćeš polako, mic po mic, koračić po koračić, krenuti u ostvarenje svojih snova.

Da li čovek može da pojede tonu šargarepe? (Htedoh reći slona, ali da se ne uvrede vegeterijanci medju nama.)

Pa, može. Sasvim LAKO. Malo po malo!

Tako možeš ostvariti i svaki Veliki Cilj koji sebi postaviš.

Sada će neki od vas reći: Pa, znam ja to odavno, čitao sam o tome, čuo od drugih itd.

Znaš, ali ne koristiš. Što je isto kao da ne znaš. Ne koristiš to upravo zbog nagomilanog emocionalnog balasta. On te koči u ostvarenju tvojih ciljeva. A, on se “skida” u toku faze PRIPREME.

Siguran sam da ne znaš sledeće… Kako da svaki mali korak koji napraviš, uciniš pokretačem novih i novih malih koraka. Kako da točak koji pokreneš nastaviš da vrtiš? Sve brže i brže. Naučićeš kako da skloniš nogu sa kočnice.

Posle Seminara ostaćemo u kontaktu, tako da ćeš imati svog besplatnog life coach-a, barem još nekoliko meseci.

PULIR je isproban na nekolicini beta-testera. Svi oni su za kratko vreme postigli izuzetno dobre rezultate. Koji su daleko prevazišli sva njihova očekivanja.

OK, super je sve to, reći ćeš, ali koja je cena?

Ovo je tek početak lansiranja novog metoda, i zato je cena – super niska. Prilagodjena svačijem džepu.

Iskoristi to da iz korena promeniš svoj život nabolje, za vrlo kratko vreme. Javi mi se da zakažemo Besplatan Konsultativni Razgovor!

Svrha ovog razgovora je da utvrdimo gde si sada, gde želiš da budeš uskoro i da li ćemo zajednički raditi na tome. Razgovor je OBOSTRANO – BEZ OBAVEZE da bilo šta radimo dalje. Možemo, ali ne moramo. U svakom slučaju, tokom našeg razgovora, naučićemo nešto novo i ti i ja.

Nije ti potrebno nikakvo predznanje da učestvuješ na Seminaru.

Tokom Seminara imaćemo više razgovora, koje ćemo obavljati online. Dakle, trebaće ti Skype, Zoom ili Viber i pristup internetu.

Ljubinko Stevanović,

PEAT Trener, Life Coach i Autor Seminara “Put Ubrzanog Ličnog Integralnog Razvoja

PS. Kao što rekoh, imaš moju apsolutnu garanciju da PULIR radi kako je rečeno. Ukoliko ne budeš u potpunosti zadovoljan-zadovoljna, vratiću ti novac u celosti! Uključujući i ono sto si platio/la za poštarinu, LOL.

Ljubinko Stevanović
Ljubinko Stevanović Praktikant i Procesor PEAT Metode od 2001. PEAT Trener od 2017. Autor Metode PULIR: "Put Ubrzanog Integralnog Ličnog Razvoja".

2 thoughts on “Promeni svoj život iz osnova za samo 3 nedelje!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *