O meni

Zovem se Ljubinko Stevanović. Rodjen sam u Sokobanji, Srbija, gde i danas živim.

Praktičar sam PEAT-a od samog nastanka tehnike 1999-te, Procesor od 2000-te, Trener od 2017-te.

Tehnikama ličnog i spiritualnog razvoja sam počeo da se bavim pre svoje 30-te godine. Dakle, preko 30 godina iskustva u ovoj oblasti. Ubrzo nakon prvih koraka otkrio sam tehnike Živorada Mihajlovića Slavinskog, u kojima sam, bukvalno, našao sebe.

Bio sam na skoro svim njegovim kursevima i pročitao većinu njegovih knjiga.

Imam malu porodičnu firmu koja od 2010-te godine radi na svetskom tržistu u polju Internet Marketinga. Budući da sam poslove firme prepustio deci, odlučio sam da se posvetim poslu koji volim i koji me čini srećnim, a to je pomoć drugima kroz PEAT i druge metode ličnog i spiritualnog razvoja. Uz to, radim i Life Coaching za one moje klijente koji imaju želju za bržim napredovanjem.

Moje prednosti u odnosu na druge PEAT Procesore i Trenere su ogromno, dugogodišnje iskustvo i ubedljivo najniže cene. Cene su niske jer mi zarada nije bitna. Volim to da radim, i samim tim, više volim da radim više za manje novca, nego da radim manje za više novca.

Uz niske cene, jedan od mojih principa je overdelivery, odnosno, trudim se da uvek dam više nego što sam obećao. To dobro znaju svi koji su duže radili sa mnom.

I ono glavno… volim da vas vidim srećne kad sa sebe skinete teret teškog problema. koji ste katkad nosili godinama. Vaša sreća prelazi i na mene, i mene čini srećnim!

Kad postanete PEAT Procesor, i počnete da radite sa drugima, doživećete i vi taj čudesni osećaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *